PorkkA logo

Kilpailulista

GT 2021

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuneet
Tulokset
Yhteystiedot

Finnish 3-gun Championship 2021

IPSC level III Grand Tournament SM-kilpailu 2021, osakilpailut kivääri, pistooli ja haulikko.

29.8.2021: Lopputulokset, onnea voittajille ja kiitos osallistumisesta!

28.8.2021: Väliaikatulokset kahden osakilpailun jälkeen. Tarkista ja ole yhteydessä tapio.sokura (at!) iki.fi jos huomaat virheitä!

27.8.2021: Tarkista osallistuja- ja joukkuetietosi osallistujalistalla. Ilmoita korjauksista tai jos et osallistu 3guniin ollenkaan sähköpostilla tapio.sokura (at!) iki.fi.

Osakilpailut pääkisapäivineen:

Ilmoittautuminen

Jokainen osallistuja on vastuussa kisapaikan hankkimisesta jokaiseen osakilpailuun erikseen itse suoraan osakilpailun järjestäjältä. Ilmoittautuminen GT:hen ei takaa kisapaikkaa yhteenkään osakilpailuun.

GT:hen voi osallistua myös esikilpailussa ammutulla tuloksella. GT:llä ei ole erillistä ilmoittautumismaksua yksilöille. Kisasuorituksesi on mukana GT-tuloslaskennassa, jos olet a) ilmoittautunut GT:hen näillä sivuilla ja b) osallistut vähintään kahteen osakilpailuun. Ilmoittautuminen GT:hen on mahdollista ennen ensimmäistä osakilpailusuoritustasi.

Ilmoittautuminen GT:hen alkoi näillä sivuilla 26.4.2021 (vasemman reunan linkki).

GT aseluokat

Jotta GT:ssä osallistujat aidosti kilpailisivat toisiaan vastaan, on aseluokat rajoitettu. Mikäli ammut osakilpailun eri aseluokassa kuin mihin GT-ilmoittautumisesti edellyttäisi, saat kyseisestä osakilpailusta GT-tuloslaskentaan 0 pistettä. Aseluokat ovat seuraavat:

GT aseluokat
GT aseluokkaPistooliHaulikkoKivääri
OpenOpenOpenOpen SA
ModifiedStandardModifiedOpen SA
StandardStandardStandardStandard SA
ProductionProductionStandard ManualStandard SA

Joukkueet

GT:ssä ratkotaan myös Suomen mestaruudet joukkueissa. Koska kyseessä on SM-kisa, on kaikkien samaan joukkueeseen osallistuvien edustettava samaa SAL:n alaista seuraa. Joukkueet on ilmoitettava ensimmäisessä osakilpailussa ennen kuin yksikään joukkueen jäsen on aloittanut suoritustaan. Joukkueen ilmoittautumismaksu on 50 euroa ja se on maksettava käteisellä ilmoittautumisen yhteydessä.

Alustavia joukkuetietoja voi lähettää sähköpostilla stats directorille sen jälkeen kun kaikki joukkueen jäsenet ovat ilmoittautuneet GT:hen. Joukkuetiedot lisätään näiden sivujen ostallistujalistalle, mutta joukkue on silti varmistettava ja maksettava ensimmäisessä osakilpailussa ilmoittautuessa.

Page last modified on Sunday, August 29th, 2021 at 21:31.

Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!