PorkkA logo

Kilpailulista
Pistol 2008
Shotgun 2008

DVD
Aikataulu
Ilmoittautuminen
Kilpailupaikka
Squadijako &
ilmoittautuneet

Stagekuvaukset
Tulokset
Yhteystiedot

PorkkA Pistol 2008 IPSC level II

Porkkalan Ampujat ry:n practical-jaosto järjestää sunnuntaina 24. elokuuta 2008 Kirkkonummella Upinniemessä avoimen IPSC level II pistoolikilpailun. Tuomareille/toimitsijoille on lauantaina 23.8.2008 esikilpailu. Kilpailun yhteydessä käydään myös Suomen Sotilasurheiluliiton practical-pistoolin mestaruuskilpailu.

Kilpailuinfo

Kilpailussa on 8 stagea ja minimilaukausmäärä on 147 (+ PF). Kilpailuun voi osallistua kaikissa pistoolin aseluokissa (open, modified, standard, production, revolver, single stack), myös joukkueet. Pääkilpailuun otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä korkeintaan 99 osallistujaa. Esikilpailuun otetaan lähinnä kilpailun toimitsijat/tuomarit, muita kenties hyvien perustelujen kera. Kilpailun järjestäjä varaa oikeuden jakaa muutamia kisapaikkoja myös harkintansa mukaan. Ilmoittautuminen kilpailuun (sekä level II että SotUL) tapahtuu näiden www-sivujen kautta (vasemman reunan linkki). Muista ottaa kilpailuun mukaan voimassaoleva SAL:n kilpailulisenssi!

Kilpailu tulee olemaan ranking-luokituskelpoinen (op, mod, std, prod, rev), ellei jaosto jostain syystä toisin päätä.

Maksut

Ilmoittautumismaksut löytyvät alla olevasta taulukosta. Maksutta selviävät ajoissa ilmoittautuvat 24.8.1987 tai sen jälkeen syntyneet ja ladyt. Muiden on maksettava henkilökohtaiset ilmoittautumismaksut level II kilpailuun ilmoittautumisen jälkeen Porkkalan Ampujien tilille 144930-101973 perjantaihin 1.8.2008 mennessä (IBAN: FI26 1449 3000 1019 73, BIC/SWIFT: NDEAFIHH). Kirjoita maksun viestikenttään "pistooli sukunimi etunimi id" (esimerkki: pistooli meikäläinen matti 1234), jossa id on turvallisen ampujan numerosi. Mikäli ilmoittautumismaksua ei ole maksettu em. päivään mennessä, saatat menettää paikkasi kilpailussa jonotuslistalla olevalle!

Vastaanotetut maksut päivitetään ilmoittautuneiden listaan parin viikon välein. Mikäli ilmoittautumisen jälkeen sinulle tulee este kilpailuun osallistumiselle, ole hyvä ja ilmoita siitä tuloslaskentavastaavalle, jotta vapautuva paikka saadaan käyttöön. Ilmoittautumismaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Maksetun ilmoittautumismaksun voi kuitenkin peruutustapauksessa siirtää toisen tähän kilpailuun osallistuvan hyväksi.

Joukkueet

Joukkueen (max. 4 henkilöä per joukkue) ilmoittautumismaksu maksetaan kilpailupaikalla ilmoittautumisen yhteydessä käteisellä (mielellään tasaraha). Joukkueen voi ilmoittaa ja kokoonpanoa muuttaa vielä kilpailupäivänä ennen ammunnan alkua. Jos joku joukkueen jäsenistä ampuu esikilpailussa, pitää koko joukkueen kokoonpano kuitenkin ilmoittaa ennen esikilpailun alkua. SotUL-kilpailussa ei ole joukkueita.

Jälki-ilmoittautuminen

Jälki-ilmoittautumismaksu koskee 2.8.2008 ja sen jälkeen ilmoittautuvia henkilöitä iästä riippumatta ja se on maksettava käteisellä kilpailupaikalla. Jälki-ilmoittautua voivat vain Suomen kansalaiset ulkomaalaisten kulkulupien ajallisesti pidemmän hakuprosessin vuoksi. Jälki-ilmoittautuminen tapahtuu myös näiden sivujen kautta torstaihin 21.8.2008 asti, sen jälkeen ota yhteyttä suoraan kilpailun johtajaan. Mattimyöhäisetkin pyritään ottamaan mukaan, jos tilaa on.

SotUL-kilpailu

SotUL-kilpailuun voivat osallistua SAL:n turvallisen ampujan statuksen ja kilpailulisenssin omaavat puolustusvoimien tai rajavartiolaitoksen palveluksessa olevat sotilas- ja siviilihenkilöt ja evp:t perheineen (varusmiespalveluksen suorittanutta ei lasketa tässä evp:ksi). Ilmoittautumismaksut level II ja SotUL-kilpailuihin ovat erilliset ja SotUL-maksun voi maksaa vain käteisellä kilpailupäivänä. Jos osallistuu molempiin kilpailuihin, täytyy maksaa molempien ilmoittautumismaksut, mutta ammunta tapahtuu vain kerran. Eli sama suoritus lasketaan tällöin molempiin kilpailuihin.

Maksut
level II
ilmoittautumismaksu tuomarit ja toimitsijat 0 €
ilmoittautumismaksu (–1.8.2008) juniorit ja ladyt 0 €
muut 35 €
jälki-ilmoittautumismaksu (2.8.2008–) 45 €
joukkueen ilmoittautumismaksu 25 €
protestimaksu 60 €
SotUL
ilmoittautumismaksu
(maksu vain käteisellä kilpailupaikalla)
10 €

Tukijat

Kilpailua tukevat
Helsingin Asenurkka Oy
Kirkkonummen Erävaruste Oy
Finnish Specialglass Oy
Heikkinen-yhtiöt
Finnrappel Oy

Tätä sivua on viimeksi muokattu tiistaina 21. joulukuuta 2010 klo 08:58.

Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!