PorkkA logo

Kilpailulista
Shotgun 2008
Pistol 2008

Aikataulu
Ilmoittautuminen
Kilpailupaikka
Squadijako &
ilmoittautuneet

Stagekuvaukset
Tulokset
Yhteystiedot

PorkkA Shotgun 2008 IPSC level II

Huom! Sotilaskotiauto ei tule ennakkotiedoista poiketen olemaan käytettävissä radalla. Myöskään kantiinia ei todennäköisesti tule olemaan. Sotilaskoti on kuitenkin auki normaalisti (klo 15 alkaen).
Huom! Stagekuvauksia on hieman muutettu 29.4.2008, pahvitaulujen määrä vähentyi ja peltejä tuli hieman lisää.

Esikisapäivän kilpailijakohtaiset tarkistuslistat löytyvät nyt tulokset-linkin takaa. Mikäli havaitset tuloksissa korjattavaa, ota 4.5.2008 sunnuntaina ennen klo 15 yhteyttä tuloslaskentavastaavaan.

Porkkalan Ampujat ry:n practical-jaosto järjestää sunnuntaina 4. toukokuuta 2008 Kirkkonummella Upinniemessä avoimen IPSC level II haulikkokilpailun. Tuomareille/toimitsijoille on lauantaina 3.5.2008 esikilpailu, johon voidaan ottaa myös muutamia kilpailijoita, jotka eivät pääse sunnuntaina paikalle.

Kilpailuinfo

Kilpailussa on 6 stagea ja vähintään 71 laukausta (+ PF pistokokein). Tämä jakautuu 48 birdshot-patruunaan (haulikoko 2,0 – 3,5 mm) ja 23 täyteiseen, buckshotteja ei käytetä. Kilpailuun voi osallistua kaikissa haulikon aseluokissa (open, modified, standard, stadard manual), myös joukkueet. Pääkilpailuun otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä korkeintaan 60 osallistujaa. Esikilpailussa (max. noin 30 osallistujaa) etusijalla ovat kilpailun toimitsijat/tuomarit, muita otetaan mukaan, jos tilaa jää. Ilmoittautuminen sekä pää- että esikilpailuun tapahtuu näiden www-sivujen kautta (vasemman reunan linkki).

Muista ottaa kilpailuun mukaan voimassaoleva SAL:n kilpailulisenssi! Jos et ole kilpailuun mennessä saanut muovista lisenssikorttia, ota mukaan kuitti suoritetusta kilpailulisenssimaksusta. Itse tulostettu kuitti verkkopankistakin on parempi kuin ei mitään dokumenttia suoritetusta maksusta.

Kilpailu on ranking-luokituskelpoinen kaikissa aseluokissa. Jokaisessa aseluokassa kokonaiskilpailun kolme parasta palkitaan, myös kolme parasta junioria palkitaan. Lisäksi jokaisessa aseluokassa palkitaan paras seniori, lady ja joukkue.

Maksut

Ilmoittautumismaksut löytyvät alla olevasta taulukosta. Juniorimaksulla selviävät 4.5.1987 tai sen jälkeen syntyneet. Henkilökohtaiset ilmoittautumismaksut on maksettava ilmoittautumisen jälkeen Porkkalan Ampujien tilille 144930-101973 maanantaihin 14.4.2008 mennessä. Kirjoita maksun viestikenttään "haulikko sukunimi etunimi id" (esimerkki: haulikko meikäläinen matti 1234), jossa id on turvallisen ampujan numerosi. Mikäli ilmoittautumismaksua ei ole maksettu em. päivään mennessä, saatat menettää paikkasi kilpailussa jonotuslistalla olevalle!

Vastaanotetut maksut päivitetään ilmoittautuneiden listaan noin kerran viikossa. Mikäli ilmoittautumisen jälkeen sinulle tulee este kilpailuun osallistumiselle, ole hyvä ja ilmoita siitä tuloslaskentavastaavalle, jotta vapautuva paikka saadaan käyttöön. Ilmoittautumismaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan tai mikäli esikilpailuun ilmoittautuneen maksullinen paikka peruuntuu ylibookkauksen vuoksi (= paljon toimitsijoita ja tuomareita). Maksetun ilmoittautumismaksun voi kuitenkin peruutustapauksessa siirtää toisen tähän kilpailuun osallistuvan hyväksi.

Joukkueet

Joukkueen (max. 4 henkilöä per joukkue) ilmoittautumismaksu maksetaan kilpailupaikalla ilmoittautumisen yhteydessä käteisellä (mielellään tasaraha). Joukkueen voi ilmoittaa ja kokoonpanoa muuttaa vielä kilpailupäivänä ennen ammunnan alkua. Jos joku joukkueen jäsenistä ampuu esikilpailussa, pitää koko joukkueen kokoonpano kuitenkin ilmoittaa ennen esikilpailun alkua.

Jälki-ilmoittautuminen

Jälki-ilmoittautumismaksu koskee 15.4.2008 ja sen jälkeen ilmoittautuvia henkilöitä iästä riippumatta ja se on maksettava käteisellä kilpailupaikalla. Jälki-ilmoittautua voivat vain Suomen kansalaiset ulkomaalaisten kulkulupien ajallisesti pidemmän hakuprosessin vuoksi. Jälki-ilmoittautuminen tapahtuu myös näiden sivujen kautta torstaihin 1.5.2008 asti, sen jälkeen ota yhteyttä suoraan kilpailun johtajaan. Mattimyöhäisetkin pyritään ottamaan mukaan, jos tilaa on.

Maksut
ilmoittautumismaksu tuomarit ja toimitsijat 0 €
ilmoittautumismaksu (–14.4.2008) juniorit 20 €
muut 35 €
jälki-ilmoittautumismaksu (15.4.2008–) 45 €
joukkueen ilmoittautumismaksu 25 €
protestimaksu 70 €

Tätä sivua on viimeksi muokattu tiistaina 21. joulukuuta 2010 klo 08:56.

Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!