PorkkA logo

Kilpailulista
Pistol 2009
Rifle 2009
Shotgun 2009

DVD

Aikataulu
Ilmoittautuminen
Kilpailupaikka
Squadijako &
ilmoittautuneet

Stagekuvaukset
Tulokset
Yhteystiedot

PorkkA Practical Pistol II 2009 IPSC level II

Porkkalan Ampujat ry:n practical-jaosto järjestää 19-20.9.2009 Kirkkonummella Upinniemessä avoimen IPSC level II pistoolikilpailun. Kilpailussa ammutaan samat staget molempina päivänä, puolet kilpailijoista ja toimitsijoista ampuu lauantaina ja loput sunnuntaina.

Kilpailuinfo

Kilpailussa on 8 stagea ja noin 130 laukausta (+ PF). Kilpailuun voi osallistua kaikissa pistoolin aseluokissa, myös joukkueet. Single stack ammutaan osana standard-luokkaa, eli single stack -aseiden on single stack -sääntöjen lisäksi täytettävä myös standard-luokan säännöt (minimi PF majoriin 170). Pääkilpailuun osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen kilpailuun tapahtuu näiden www-sivujen kautta (vasemman reunan linkki).

Kilpailuun voi ilmoittautua ampumaan kummalle päivälle tahansa, mutta ei molemmille. Mikäli olet jo ilmoittautunut toiselle päivälle ja haluat vaihtaa ampumispäivää, ota yhteyttä tuloslaskentavastaavaan ennen kilpailuviikon torstaita. Vaihtaminen on mahdollista vain, mikäli haluamallasi ampumapäivällä on vielä tilaa.

Lauantaina ampuneiden osalta tarkistuslistat ja stagetulokset ovat nähtävissä viimeistään sunnuntaina 20.9.2009 puoliltapäivin osoitteessa http://dy.fi/e87 . Lauantaina radalla ei tule olemaan tarjolla paperisia tarkistuslistoja tai stagetuloksia. Korjauspyynnöt lauantaina ampuneiden osalta sunnuntaihin klo 15 mennessä tuloslaskentavastaavalle, puhelimitse tai henkilökohtaisesti. Sunnuntaina stagetulokset ovat myös paperisina nähtävissä ilmoittautumispisteen lähistöllä protestiajan.

Muista ottaa kilpailuun mukaan voimassaoleva (kauden 2008–2009, malli "hääkuva") SAL:n kilpailulisenssi! Jos et ole kilpailuun mennessä saanut muovista lisenssikorttia, ota mukaan kuitti suoritetusta kilpailulisenssimaksusta. Itse tulostettu kuitti verkkopankistakin on parempi kuin ei mitään dokumenttia suoritetusta lisenssimaksusta.

Maksut

Ilmoittautumismaksut löytyvät alla olevasta taulukosta. Maksutta selviävät ajoissa ilmoittautuvat 20.9.1988 tai sen jälkeen syntyneet. Muiden on maksettava henkilökohtaiset ilmoittautumismaksut ilmoittautumisen jälkeen Porkkalan Ampujien tilille 144930-101973 keskiviikkoon 9.9.2009 mennessä (IBAN: FI26 1449 3000 1019 73, BIC/SWIFT: NDEAFIHH). Kirjoita maksun viestikenttään "pistooli sukunimi etunimi id" (esimerkki: pistooli meikäläinen matti 1234), jossa id on turvallisen ampujan numerosi. Mikäli ilmoittautumismaksua ei ole maksettu em. päivään mennessä, saatat menettää paikkasi kilpailussa jonotuslistalla olevalle!

Vastaanotetut maksut päivitetään ilmoittautuneiden listaan noin viikon välein. Mikäli ilmoittautumisen jälkeen sinulle tulee este kilpailuun osallistumiselle, ole hyvä ja ilmoita siitä tuloslaskentavastaavalle, jotta vapautuva paikka saadaan käyttöön. Ilmoittautumismaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Maksetun ilmoittautumismaksun voi kuitenkin peruutustapauksessa siirtää toisen tähän kilpailuun osallistuvan hyväksi.

Joukkueet

Maksimissaan 4 henkilöä sisältävän joukkueen ilmoittautumismaksu maksetaan kilpailupaikalla ilmoittautumisen yhteydessä käteisellä, mielellään tasarahalla. Joukkueen voi ilmoittaa ja kokoonpanoa muuttaa vielä kilpailupäivänä ennen ammunnan alkua. Jos joku joukkueen jäsenistä ampuu lauantaina, pitää koko joukkueen kokoonpano kuitenkin ilmoittaa ennen ammunnan alkua lauantaina. Myös sekajoukkueet (jäseniä useammasta kuin yhdestä seurasta) ovat sallittuja. Jos aseluokkaan on ilmoittautunut ennakkoon vähintään viisi joukkuetta, palkitaan ko. aseluokassa kolme parasta joukkuetta. Muussa tapauksessa palkitaan vain ko. aseluokan paras joukkue.

Jälki-ilmoittautuminen

Jälki-ilmoittautumismaksu koskee 10.9.2009 ja sen jälkeen ilmoittautuvia henkilöitä iästä ja sukupuolesta riippumatta ja se on maksettava käteisellä kilpailupaikalla. Jälki-ilmoittautua voivat vain Suomen kansalaiset ulkomaalaisten kulkulupien ajallisesti pidemmän hakuprosessin vuoksi. Jälki-ilmoittautuminen tapahtuu myös näiden sivujen kautta keskiviikkoon 16.9.2009 asti, sen jälkeen ota yhteyttä suoraan kilpailun johtajaan. Mattimyöhäisetkin pyritään ottamaan mukaan, jos tilaa on.

Maksut
ilmoittautumismaksu tuomarit ja toimitsijat 0 €
ilmoittautumismaksu
(–9.9.2009)
juniorit ja
junioriladyt
0 €
ladyt 20 €
muut 40 €
jälki-ilmoittautumismaksu (10.9.2009–) 50 €
joukkueen ilmoittautumismaksu 20 €
protestimaksu 70 €

Tätä sivua on viimeksi muokattu keskiviikkona 16. syyskuuta 2009 klo 21:08.

Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!