PorkkA logo

Kilpailulista
Rifle 2009
Pistol 2009
Shotgun 2009

DVD

Aikataulu
Ilmoittautuminen
Kilpailupaikka
Squadijako &
ilmoittautuneet

Stagekuvaukset
Tulokset
Yhteystiedot

PorkkA Practical Rifle 2009 IPSC level II

Porkkalan Ampujat ry:n practical-jaosto järjestää sunnuntaina 28.6.2009 Kirkkonummella Upinniemessä avoimen IPSC level II kiväärikilpailun. Tuomareille/toimitsijoille on lauantaina 27.6.2009 esikilpailu.

Kilpailuinfo

Kilpailussa on 6 stagea ja 109 laukausta (+ PF tarpeen mukaan). Kaikki ampumamatkat ovat alle 200 metriä, suurin osa laukauksista ammutaan alle sataan metriin. Kilpailuun voi osallistua aseluokissa semi-auto standard ja semi-auto open, myös joukkueet. Pääkilpailuun otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä noin 60 osallistujaa. Esikilpailuun otetaan lähinnä kilpailun toimitsijat/tuomarit, muita kenties hyvien perustelujen kera. Ilmoittautuminen kilpailuun tapahtuu näiden www-sivujen kautta (vasemman reunan linkki).

Muista ottaa kilpailuun mukaan voimassaoleva SAL:n kilpailulisenssi! Jos et ole kilpailuun mennessä saanut muovista lisenssikorttia, ota mukaan kuitti suoritetusta kilpailulisenssimaksusta. Itse tulostettu kuitti verkkopankistakin on parempi kuin ei mitään dokumenttia suoritetusta lisenssimaksusta.

Kilpailun aikana ja sen päätyttyä voi stagetuloksia ja kilpailijakohtaisia tarkistuslistoja ihmetellä vaikkapa kännykän webbiselaimella osoitteessa http://dy.fi/ihb . Stagetulokset ovat paperisina nähtävissä myös ilmoittautumispisteen lähistöllä protestiajan.

Maksut

Ilmoittautumismaksut löytyvät alla olevasta taulukosta. Maksutta selviävät ajoissa ilmoittautuvat 28.6.1988 tai sen jälkeen syntyneet. Muiden on maksettava henkilökohtaiset ilmoittautumismaksut ilmoittautumisen jälkeen Porkkalan Ampujien tilille 144930-101973 sunnuntaihin 14.6.2009 mennessä (IBAN: FI26 1449 3000 1019 73, BIC/SWIFT: NDEAFIHH). Kirjoita maksun viestikenttään "kivääri sukunimi etunimi id" (esimerkki: kivääri meikäläinen matti 1234), jossa id on turvallisen ampujan numerosi. Mikäli ilmoittautumismaksua ei ole maksettu em. päivään mennessä, saatat menettää paikkasi kilpailussa jonotuslistalla olevalle!

Vastaanotetut maksut päivitetään ilmoittautuneiden listaan noin viikon välein. Mikäli ilmoittautumisen jälkeen sinulle tulee este kilpailuun osallistumiselle, ole hyvä ja ilmoita siitä tuloslaskentavastaavalle, jotta vapautuva paikka saadaan käyttöön. Ilmoittautumismaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Maksetun ilmoittautumismaksun voi kuitenkin peruutustapauksessa siirtää toisen tähän kilpailuun osallistuvan hyväksi.

Joukkueet

Maksimissaan 4 henkilöä sisältävän joukkueen ilmoittautumismaksu maksetaan kilpailupaikalla ilmoittautumisen yhteydessä käteisellä, mielellään tasarahalla. Joukkueen voi ilmoittaa ja kokoonpanoa muuttaa vielä kilpailupäivänä ennen ammunnan alkua. Jos joku joukkueen jäsenistä ampuu esikilpailussa, pitää koko joukkueen kokoonpano kuitenkin ilmoittaa ennen esikilpailun alkua. Myös sekajoukkueet (jäseniä useammasta kuin yhdestä seurasta) ovat sallittuja. Jos aseluokkaan on ilmoittautunut ennakkoon vähintään viisi joukkuetta, palkitaan ko. aseluokassa kolme parasta joukkuetta. Muussa tapauksessa palkitaan vain ko. aseluokan paras joukkue.

Jälki-ilmoittautuminen

Jälki-ilmoittautumismaksu koskee 15.6.2009 ja sen jälkeen ilmoittautuvia henkilöitä iästä ja sukupuolesta riippumatta ja se on maksettava käteisellä kilpailupaikalla. Jälki-ilmoittautua voivat vain Suomen kansalaiset ulkomaalaisten kulkulupien ajallisesti pidemmän hakuprosessin vuoksi. Jälki-ilmoittautuminen tapahtuu myös näiden sivujen kautta keskiviikkoon 24.6.2009 asti, sen jälkeen ota yhteyttä suoraan kilpailun johtajaan. Mattimyöhäisetkin pyritään ottamaan mukaan, jos tilaa on.

Maksut
ilmoittautumismaksu tuomarit ja toimitsijat 0 €
ilmoittautumismaksu
(–14.6.2009)
juniorit ja
junioriladyt
0 €
ladyt 20 €
muut 40 €
jälki-ilmoittautumismaksu (15.6.2009–) 50 €
joukkueen ilmoittautumismaksu 20 €
protestimaksu 70 €

Tätä sivua on viimeksi muokattu tiistaina 21. joulukuuta 2010 klo 08:57.

Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!